Zadnja postaja

Kot sem napovedala prejšnji teden, smo včeraj flaširali. (Ustekleničevali?)

Ključni del opreme

Postopek je približn nasleden:

1. opereš steklenice

2. napolniš steklenice

3. vstaviš/zabiješ zamaške

4. etiketiraš steklenice

5. zapečatiš zamašek

6. zložiš steklenice v karton in postaviš na paleto

In zamolčana, nenapisana, samoumevna točka sedem: preostanek vina, takozvani bob (=bottom of the barrel), spiješ ob večerji.

Advertisements

Komentar?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s