Vedno dober čas/chaz!

“Za $6.50 dobiš v Bon Chaz pekarni/kafiču juho, sendvič in žemljico. Greva?” se je začel pogovor z J. Retorično vprašanje. Seveda greva!

bon chaz_iva gruden-1

Hrana zna biti v Vancouvru res draga, sploh evropska oz. zahodnjaška (še najdražji je standard revnega študenta: testenine po bolonjsko). Ampak po neki paradoksalni logiki se vedno najdejo ultra poceni zadeve, kakršne recimo ponujajo na Vaneats. In če že jemo zunaj, zakaj ne bi jedli super poceni?

Bon Chaz na Main & Broadyway me je že nekaj časa mikal, tako da je bil tajming več kot odličen. (Pred tem sem zavila še na pregrešno drag latte v menda super kafič Kafka’s, in odkrila celo drug lokal v Vancouvru, poleg Medina cafe, kjer strežejo dostojno kavo. Kudos!) Tako sva za polovico cene, za pičlih $6.50 (+recimo dolar za napitnino), pohrustali odličen veganski čili, sendvič s tam pečenim kruhom z briejem in avokadom ter bombico po izbiri (seveda sem izbrala matcha okus).

Dober deal, dober obrok, dober Chaz prav zares! Kot vedno z J.

2 thoughts on “Vedno dober čas/chaz!

  1. great blog…but then I always love all your blogs…I’m so happy, you’re getting to know Vancouver, more then some locals….you’re absolutely amazing…..and by the way, thank for advertising “life style in Vancouver”….this city loves you, for it….
    Christmas cheers….keep on blogging…

    • Thanks, Brenda! I try my best. 🙂 Vancouver is all but a boring city, albeit no real nightlife exists compared to Europe. But there is so much more to it. And cheap & good eats are golden 🙂

Komentar?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s