Ommm na 170 metrih

Živemu se vse pripeti. Tudi zastonj joga na vrhu razglednega stolpa Vancouver Lookout.

Vancouversko podjetje Lululemon se je letošnje poletje odločilo organizirati pop up jogo – z drugimi besedami, jogo vsak četrtek na najbolj nenavadnih lokacijah po mestu. Ta teden (ki sem ga zamudila) je bilo v Sicence World, prejšnji pa na najvišji točki Vancouvra (vsaj kar se tiče razgledov), na 170 metrih, med škljocajocimi turisti, ki sicer za švist navrh odštejejo $15.

Prostor je bil napolnjen do zadnjega. Joga je namreč the stvar tukaj in človek bi zlahka verjel, da prav gotovo izvira iz Vancouvra in so jo pomorščaki nekoč nato ponesli v Indijo. Vsaj tako se zdi tu, kjer so najbolj pogosta modna zapoved superge, joga hlače, joga majica, trak v laseh in bidon v rokah.

Canada place in Stanley park (in The Province – novinarska deformacija)

In kdo oz. kaj je Lululemon? Ne samo trgovina s športno – joga opremo, ampak že kar neke vrste kult. To je enostavno oprema – miselnos – ki jo moraš imeti. No, po mojem sem bila edina, ki na svojih oblačilih ni imela tistega famoznega znakca v obliki zakrivljenega polkroga. Ampak se nismo sekirali, ker je šlo za absolutno win win situacijo – se že veselim prihodnjih lokacij za zvijanje udov in skupinskega om-anja! In iskanja novih koktejl teras …

Koktejl terase

Komentar?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s